18. december 2017 - En stor og helhjertet tak (Stefan Garvig)

Hej Jesper

20 års uafbrudt quiz på hjemmesiden!
Det er utrolig godt gået.
Herfra skal der lyde en stor og helhjertet tak for de 20 år med dejlige quizzer.

Jeg kan godt forstå, at du lukker for quizzen, fordi den ikke har den store tilslutning længere, og arbejdet med at opdatere quizzen er nok ikke så sjovt længere.

Gættespøgen kan så fortsætte på Facebook i vores gode gruppe.

Jeg håber, at du fremover vil holde den officielle hjemmeside kørende som en database over alt, hvad d'herrer har begået gennem tiden. Sitet er jo en slags bibel for os M&R-entusiaster, og siten er helt enestående på nettet.

Tusind tak for de 20 år, Jesper.

Venligst

Stefan Garvig
stefan (at) garvig. dk

Hej Stefan

Selv tak. Du har jo selv været med helt fra starten, da du i sommeren 1998 både begyndte at sende små historier til Brevkassen, og samtidig påbegyndte en trofast deltagelse i Ugens Quiz, hvor du det første år blev udnævnt til årets flittigste gætter, og allerede i 1999 blev udnævnt til årets mestergætter!

Som jeg skriver på hjemmesiden, så fortsætter den med at være kørende, og forhåbentlig får jeg nu bedre tid til at lave små forbedringer, når jeg ikke længere skal lave quiz hver uge. Jeg vil ikke sige, at det ikke er sjovt længere, men efter 1032 gange bliver det mere rutine og en pligt. Men det sværeste har næsten været fortsat at finde på noget nyt. Mange gange er jeg kommet i tanke om et citat der virkelig passede godt med en aktuel begivenhed, blot for at konstatere, at samme citat brugte jeg også for 10-15 år siden...

Det er mit håb at siden fortsat kan finde anvendelse for både nye og mere rutinerede fans, og når jeg tilføjer noget til siden, vil jeg gøre opmærksom på det på Facebook.

Med venlig hilsen
Jesper Andersen