8. september 2017 - Undres over gammelt quiz-citat (Lars Hejlskov)

Hej Jesper, noget helt andet... jeg har længe undret mig over quiz-citatet tilbage i 2007/uge 14 - "The Return of Son Rice"...sandt at sige, det nummer har jeg aldrig hørt om - hvor stammer det fra? "Son Rice is back in town" kender jeg naturligvis til - men dette?? Nej - og du har det da heller ikke med i nummerkataloget. Dog kan jeg se, at den gode Stefan gættede citatet. Jeg undres...

Med venlig og nysgerrig hilsen

Lars Hejlskov
larshejlskov67 (at) hotmail. com

Hej Lars

Da den første søndag i måneden faldt sammen med 1. april i 2007, kunne jeg ikke dy mig for en lille narrestreg. Som jeg skrev den følgende søndag (Historik, 8. april 2007) på forsiden:

Da sidste søndag var 1. april, benyttede jeg lejligheden til at lave en lille quiz-aprilsnar. Citatet - som aldrig har været udgivet - er navnet på det band, som Son Rice er leder af. Det optræder i flere sketches fra det hedengangne Fredagsavisen, dog med lidt forskellig udtale (WhiteWas/WhiteWere). Der var en enkelt, der kunne huske sammenhængen til Son Rice fra Persongalleriet, og får derfor godkendt sit svar som værende korrekt.

Nummeret THE RETURN OF SON RICE er d'herrers egen betitling af et indslag i Fredagsavisen fra 24. juni 1977, hvor jeg også har taget lydklippet fra.

Med venlig hilsen
Jesper Andersen