16. november 2014 - CD-forvandling og udgivelsesvarianet (2) (Keld M Hansen)

Hej Jesper

Jeg har netop læst Jens Nielsens spørgsmål i Brevkassen om CD ripping , hvor "Hundestjerner hasteindlagt" bliver til "Platheder på et fundament af sjofelhed" i hans Windows Media Player. Dette er faktisk ikke noget nyt, idet jeg oplever det samme hvis jeg afspiller Hundestjerner-albummet på min laptop PC med samme Media Player.
Afspilleren "tror" åbenbart at den afspiller Platheder-albummet, og det er oplagt at den vil gemme rippede filer fra CD'en under titlerne fra dette album.

Det er velkendt at der er en fejl i nummeropdelingen på CD-udgaven af "Hundestjerner hasteindlagt" , så de 14 numre bliver til 13 som passer med antallet af numre på Platheder-albummet. Om det er derfor f.eks Windows Media Player ombytter de to albums ved jeg ikke, men jeg mener at vide at albumtitler og nummerlister hentes fra databaser på internettet.

Jeg håber det kan bidrage til et svar på spørgsmålet.

Jens Nielsen bringer i øvrigt emnet om opdatering af Persongalleriet på banen, og i den forbindelse vil jeg da gerne gentage en gammel opfordring om samme, så vi kan få personer som f.eks Henriette Fladmann, Onkel Meljævning og konfirmanden Holger fra "Giro 314" med langt om længe.

Fortsat god søndag

Mvh
Keld M Hansen
keldmhansen (at) gmail. com


Hej Keld

Jeg takker mange gange for dine supplerende oplysninger om "ripping-gate" sagen. Jeg vil prøve at grave lidt dybere i sagen, og hvis jeg finder noget spændende, så vender jeg tilbage...

Og så nævner du persongalleriet. Ja, der er jo fortsat et par udeståender, som jeg skal se at få gjort noget ved. Jeg satser lige nu på en produktiv juleferie, hvor jeg ikke har helt så mange andre forpligtigelser som til hverdag. Så måske er der dér en reel chance for at få nogle af disse ting fra hånden.

Med venlig hilsen
Jesper Andersen