17. maj 2012 - Karin Klumphoved - igen (2) (Erik Boklund)

Hej Jesper, og Monrad-Rislund,

Jeg kan forstå at der har været en del henvendelser gennem årene vedr. den mytiske radiosketch "Karin Klumphoved". Jeg kan hermed bidrage en smule til opklaringen af, hvem der stod bag sketchen - og det var hverken Hvid Sjokolade eller Georg's Bureau, som det ellers har været foreslået. Jeg kan dog ikke hjælpe med den egentlige identitet - den hemmelighed ligger gemt i P3's arkiver - men sketchen er fra midt-firserne, blev sendt i 7'eren fredag aften på P3 (jeg ved det fordi jeg selv optog sketchen på kassettebånd i 2.g), og det udelukker Hvid Sjokolade, hvis medlemmer på daværende tidspunkt har været i skolealderen. Georg's Burau kan det heller ikke være, da d'herrer i sketchen ganske enkelt ikke taler jysk. Men hvis en mere energisk læser end jeg selv retter henvelndelse til DR's arkiver, kan svaret muligvis findes der.
Sketchen var blot en af en hel mini-føljeton, og Karin-afsnittet kan høres her

Med venlig hilsen
Erik Boklund
erik_boklund (at) hotmail. com


Hej Erik

Mange tak for dit bidrag til den gamle sag, som jo aldrig rigtig har fundet sin løsning.
(Tidligere mails om Karin Klumphoved: 25/3-2002, 13/8-2003, 4/12-2003, 4/1-2006, 22/3-2006 og 7/9-2006)

Det fremgår jo ellers af dit link, at nummeret netop er med Georgs Bureau, og tjekker man deres hjemmeside, så passer to af de tre nævnte navne faktisk på medlemmer af gruppen.
Jeg har også lyttet lidt til nogle af deres numre, og det lader til, at de sagtens kan udtrykke sig på "rigsdansk", så fraværet af en dræven jysk accent synes heller ikke at være noget bevis imod, at det kan være Georgs Bureau.
Der er dog ingen omtale af radio-satire på deres hjemmeside, så det hele er en kende mystisk...

Med venlig hilsen
Jesper Andersen